
Fasola Mung 30 g, nasiona na kiełki
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Kiełki Mung są wyjątkowo bogatym źródłem błonnika, łatwo przyswajalnego białka, witamin z grupy A, B, C i E, soli mineralnych oraz antyutleniaczy zapobiegających chorobom serca i nowotworom. Obniżają poziom złego cholesterolu (LDL). Stosowane głównie w daniach chińskich i wietnamskich. Spożywane mogą być na surowo lub na gorąco. Czas namaczania nasion – 10 – 12 godzin. Okres kiełkowania 4 – 6 dni.
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Dynia piżmowa 'Howden' 50 g
Cucurbita moschata Duchesne
Lucerna 15 g, nasiona na...
8 inny produkts w tej samej kategorii
Przenica 500 g, nasiona na...
Kiełki są źródłem cennych składników odżywczych, witamin, mikroelementów i enzymów. Obfitują w żelazo, miedź, witaminę B6. Są wskazane dla osób zmęczonych i zestresowanych. Poprawiają trawienie, pamięć i posiadają właściwości pobudzające. W zależności od upodobań dodajemy do sałatek, past twarogowych i rybnych, serów, kanapek.
Komentarze
Na razie nie dodano żadnej recenzji.