
Lucerna 100 g, nasiona na kiełki
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Kiełki są źródłem cennych składników odżywczych, witamin, mikroelementów i enzymów. Podobnie jak kiełki soi, można dodawać do potraw z woka i patelni, najlepiej pod koniec smażenia. Zawierają rzadko występującą w roślinach wit. B, na której niedobór narażeni są wegetarianie. Poza tym są bogate w wit. A, C i D oraz lecytynę. Ponieważ witamina B12 zapobiega anemii, kiełki lucerny powinny jeść kobiety w ciąży i karmiące piersią. Ponadto zawierają lecytynę, która wpływa na poprawę pamięci. Kiełki lucerny dodaje się do dań gorących, szczególnie do potraw chińskich.
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Arbuz 'Sugar Baby' 1 g
Citrullus lanatus (Thunb.) Matsum. & Nakai
Kawon
Sałata siewna 'Bellino' 0,3 g
Lactuca sativa
Patison 'Orange' 1 g
Cucurbita pepo var. patisson
Kapusta właściwa pekińska...
Brassica rapa subsp. pekinensis
8 inny produkts w tej samej kategorii
Portulaka 2 g, na kiełki
Portulaca oleracea L.
Komentarze
Na razie nie dodano żadnej recenzji.