
Lucerna 20 g, nasiona na kiełki
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Kiełki są źródłem cennych składników odżywczych, witamin, mikroelementów i enzymów. Podobnie jak kiełki soi, można dodawać do potraw z woka i patelni, najlepiej pod koniec smażenia. Zawierają rzadko występującą w roślinach wit. B, na której niedobór narażeni są wegetarianie. Poza tym są bogate w wit. A, C i D oraz lecytynę. Ponieważ witamina B12 zapobiega anemii, kiełki lucerny powinny jeść kobiety w ciąży i karmiące piersią. Ponadto zawierają lecytynę, która wpływa na poprawę pamięci. Kiełki lucerny dodaje się do dań gorących, szczególnie do potraw chińskich.
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Marchew 'Lange Rote Stumpfe...
Daucus carota subsp. sativus
Brukiew 10 g, nasiona na...
Brassica napus L. var. napobrassica
Malwa różowa 'Charter...
Alcea rosea L.
Altea rosea, Althea rosea
Cukinia 'Orelia' H, 5 nasion
Cucurbita pepo var. giromontina
8 inny produkts w tej samej kategorii
Brokuł 10 g, nasiona na kiełki
Brassica oleracea convar. botrytis var. cymosa
Komentarze
Na razie nie dodano żadnej recenzji.