- -10%

Lucerna 20 g, nasiona na kiełki
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Kiełki są źródłem cennych składników odżywczych, witamin, mikroelementów i enzymów. Podobnie jak kiełki soi, można dodawać do potraw z woka i patelni, najlepiej pod koniec smażenia. Zawierają rzadko występującą w roślinach wit. B, na której niedobór narażeni są wegetarianie. Poza tym są bogate w wit. A, C i D oraz lecytynę. Ponieważ witamina B12 zapobiega anemii, kiełki lucerny powinny jeść kobiety w ciąży i karmiące piersią. Ponadto zawierają lecytynę, która wpływa na poprawę pamięci. Kiełki lucerny dodaje się do dań gorących, szczególnie do potraw chińskich.
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Pomidor 'Noire de Crimée'...
Solanum lycopersicum L.
'Czarny Książe'
Pomidor 'Malinowy Kujawski'...
Solanum lycopersicum L.
Burak ćwikłowy 'Monty' H,...
Beta vulgaris atrorubracz
8 inny produkts w tej samej kategorii
Fasola Mung 30 g, nasiona...
Groch cukrowy 50 g, nasiona...
Pisum sativum L.
Przenica 50 g, nasiona na...
Komentarze
Na razie nie dodano żadnej recenzji.