
Lucerna 20 g, nasiona na kiełki
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Kiełki są źródłem cennych składników odżywczych, witamin, mikroelementów i enzymów. Podobnie jak kiełki soi, można dodawać do potraw z woka i patelni, najlepiej pod koniec smażenia. Zawierają rzadko występującą w roślinach wit. B, na której niedobór narażeni są wegetarianie. Poza tym są bogate w wit. A, C i D oraz lecytynę. Ponieważ witamina B12 zapobiega anemii, kiełki lucerny powinny jeść kobiety w ciąży i karmiące piersią. Ponadto zawierają lecytynę, która wpływa na poprawę pamięci. Kiełki lucerny dodaje się do dań gorących, szczególnie do potraw chińskich.
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Fasola zwykła 'Wawelska' 40 g
-
Phaseolus vulgaris L.
- Plenna odmiana fasoli na suche nasiona
Brukiew 10 g, nasiona na...
Brassica napus L. var. napobrassica
Marchew 'Nantes 5 Monanta' 2 g
Daucus carota subsp. sativus
8 inny produkts w tej samej kategorii
Fasola Mung 30 g, nasiona...
Przenica 500 g, nasiona na...
Kiełki są źródłem cennych składników odżywczych, witamin, mikroelementów i enzymów. Obfitują w żelazo, miedź, witaminę B6. Są wskazane dla osób zmęczonych i zestresowanych. Poprawiają trawienie, pamięć i posiadają właściwości pobudzające. W zależności od upodobań dodajemy do sałatek, past twarogowych i rybnych, serów, kanapek.
Komentarze
Na razie nie dodano żadnej recenzji.